Digitalt Hjärta logotyp som föreställer ett hjärta

Digitalt Hjärta

Här är ett urval av uppdrag vi gjort tillsammans med våra kunder.
Vi hjälper gärna dig också!

Appar

Vinos

Vinos är den smarta samlingsplatsen för allt som rör vin. Här kan du hålla koll på dina viner och få ny inspiration från våra kunniga profiler.

Digitalt Hjärta har byggt backend med Node & Express JS, webbplats i React och appar för iOS och Android i React Native.

Picky Eating

PickyEating hjälper dig att välja rätt mat utifrån dina kostbehov.

Digitalt Hjärta byggde första versionerna av appen för iOS och Android med React Native.

Appipelago

Appipelago är en unik guide till Stockholms skärgård. Här får du lära känna våra öar lite närmare genom spännande anekdoter från nu och då, om de platser du besöker eller passerar.

Digitalt Hjärta har byggt API:er i .net och native app för iOS.

Carehood

Carehood är en tjänst för digital grannsamverkan. Med forum och smarta alarm-funktioner underlättare Carehood att hjälpa varandra.

Digitalt Hjärta har byggt API:er i .net, webbtjänst i React och appar för iOS och Android i Swift och Java.

Sajter

Kalaspuffar

Kalaspuffars webbplats vill vara en rolig och lärorik plats för barn. I Puffs värld kan du köra ett tåg och upptäcka världen.

Digitalt Hjärta har byggt en webbplats med mycket interaktion, animation och ljud.

Aktieguiden

Aktieguiden är ett av Sveriges äldsta forum för aktieintresserade. Forumet lanserades första gången 1999 och personer på Digitalt Hjärta har byggt varje version.

iFokus

iFokus är ett intressenätverk av forum som idag huserar hundratals sajter om olika områden. Personer på Digitalt Hjärta var med att starta iFokus och har senaste året hjälpt till att bygga en helt ny version baserad på NextJS, React, Node och Express.